(Contest) Komen-komen…komen la ko puas-puas!

Hai all, ni ada lagi satu contest anjuran Saudara Mohd Ridzuan@Wan2911. Contest ni khusus untuk Tukang-tukang komen yang Berkaliber. Cuba cek..

CONTEST

Salam…

Sempena tahun 2009 ni akan melabuhkan tirainye x lame lagi, so aku ngan bebesar hati nak adekan satu contest yang menarik, walaupun aku wat contest sempena akhir tahun, tapi contest ni xde pape pun yang perlu dikaitkan ngan akhir tahun..huhu

Ni first time bagi aku wat contest dalam Blog Aku ni, so harap rakan2 bloggers sume dapat memberikan sokongan dan dokongan kepada aku..heee big grin

Ok, contest ni aku namekan “ komen-komen…komen la ko puwas2”..hehe. Ok tak? Atau ade sape2 nak bangkang? Boleh wat petisyen k..haha laughing. Objektif contest ni diadakan ialah untuk membincangkan atau memberi komen2 yang membina dalam setiap entry dalam Blog Aku ni.

kids-pc

Syarat untuk join contest ni ialah :

1.) Datang hari-hari kat blog ni

2.) Komen kat mane2 entry yang disukai ngan syarat, komen mesti sekurang-kurangnye 10 patah perkataan.

3.) Linkback kan Blog Aku ni kat blog korang.

4.) Sape yang tak ikut syarat 2 ngan 3 akan disqualified.

5.) Komen akan dikire mula dari entry ni dipublishkan(da mula la ni).

6.) Bonus – Sape yang subscribe Blog Aku, add mybloglog, n gunekan gravatar dalam komen akan berpeluang besar untuk menang. (contoh : komentor A komen 1000 ngan subscribe, add mybloglog, n ade gravatar. komentor B komen 1001 tapi x wat tiga2 bende tu. Komentor A akan dikire menang) happy

So, macam mne? Senang je kn?hehe, siap wat contoh komen sampai beribu2 tu tongue.

Hadiah pule akan diupdate kat sini pada 25/12/2009. Kenapa lambat?hehe, sebab aku ngah cari sponsor tambahan, so kalau dapat lagi masyuk la nanti kan hadiah2 nye..hehe

Tapi..hadiah hanya akan diberikan kpd Johan, Naib Johan n Tempat Ketiga(dpt sponsor lbih boleh la tmbah lg pemenangnye). Pengkomen terbanyak akan diisytiharkan sebagai johan contest ni. Naib johan n tempat ketige pule akan di undi dari 9 pengkomen terbanyak(utk bagi semangat sket kat sape2 yg lemah semangat n cepat putus ase tu…hehe)

Xtra : Xnak join tapi nak sapot contest aku ni? sile2, satu special draw akan dibuat dan hadiah misteri akan diberikan pada sesape yang menghebahkan contest ni dalam blog korang, caranya senang je. Buat satu entry khas berkenaan contest ni dalam blog korang, then inpom kat aku dengan emelkan link entry tu kat wan2911@gmail.com.

Contest bermula 1/12/2009 dan akan berakhir 31/12/2009 tepat jam 11.00p.m, komen akan dikire secara manual

Tutorial cara guna gravatar boleh rujuk sini

GudLuck!! winking

Related Posts with Thumbnails

4 Xclusive Commentaries:

chokio_nia berkata...

woohoo..tp cm malas nak join..=)

Dak Wan berkata...

:)) Join jewr tak semestinya menang kan?

Suri berkata...

bagus ni..
setiap komen yang diberikan oleh pegunjung sudah tentu membina..kritikan juga bisa memperbaiki blog kita dengan lebih baik lagi

Dak Wan® berkata...

Suri - Teman menang gak contest ni :)

Tukang beca tengah kenen, Sudah baca tolong komen! Tqs
Awak follow RSS disini | Awak follow twitter disini
Sayang Ckit
Muahh!

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

Sila taip kod diatas untuk smiley!
Contoh: Untuk icon Senyum Sila taip :)

Catat Ulasan

 

Blog Tips,Trick & Contest

Label

Blogging (22) Stories (21) 1 Malaysia (16) Contest (12) Rainbow Story (12) Story (12) Tips (11) Family (10) Gath (6) Teknik (6) Dem (5) Emotion (5) Feeling (5) Web (5) Car (4) Cinta (4) Love (4) Birthday (3) Islam (3) KCar (3) LMST (3) Myspace (3) PROTON (3) PROTON SAGA (3) SIC (3) Terjah (3) kancil (3) Awards (2) Bagus (2) Jodoh (2) L5 (2) Mira (2) Tag (2) Tools (2) Bidor (1) Cameron (1) Conversion (1) Dato Sagor (1) Facebook (1) Fadzilah Kamsah (1) Kawen (1) Makan (1) Maulidur (1) Meyo (1) Muhammad (1) Nash Ahmad (1) Nuffnang (1) Perak (1) Perodua (1) Politics (1) Politik (1) Racing (1) Rank (1) Ranking (1) Rasul (1) River (1) SAGA (1) SKPZ (1) Sambutan (1) Scenery (1) Sepang (1) Sticky (1) Sunset (1) Technocrati (1) Tmnet (1) Track (1) Uncle (1) VIP (1) Web Page Ranking (1) banner (1)

Powered by  Sue-Sygckit.blogspot.com

back to top