BLACK & WHITE PHOTO Contest



  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe jelir tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind senyum
  • upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post.
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan sengihnampakgigi (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)
  • this contest ends on 31st December 2009.


  • As simple as that.
    No sticky entry needed.
    No need to be my follower. (tapi kalau nak jadi pun boleh, tiada paksaan)



    tension

    Related Posts with Thumbnails

    22 Xclusive Commentaries:

    Sharinginfoz berkata...

    memang ramai yang masuk contest ni.. good luck

    Dak Wan berkata...

    Sharinginfoz - Teman nie suka-suka masuk jewr :))

    touyakaruma berkata...

    macam best jer pertandingan nie

    LORD ZARA 札拉 berkata...

    hehehe~
    zara tengah pilih gambar lagi~
    hehehe~

    .millalara. berkata...

    gudluck :)

    ~garangnyerrr.. takut.. hehe ;p

    seimura berkata...

    mst kena foto diri sendiri ke? kalau pemandangan blh x? :d

    chokio_nia berkata...

    gle close up gamba..=)

    Dak Wan berkata...

    touyakaruma - Best woo! :)) Join jewr, bukan susah mana pon.

    Dak Wan berkata...

    LORD ZARA 札拉 - Org kalau dah comey macam awak, :) Letak jewr apa-apa gambar pon tetap comey gak. (Rasanya kalau letak gambar yang paling garang pon, mesti masih comey lagi kan?)

    Dak Wan berkata...

    .millalara. - Bukan hodoh ke? Hahaha! :P

    Dak Wan berkata...

    seimura - Gambar pemandangan? Kalau lah boleh, teman letak dah....

    *saper lah yg nak tengok foto wa yang hodoh ni kan? ~x(

    Dak Wan berkata...

    chokio_nia - Hajat teman nak wat gambar jauh-jauh biar blur skit hodoh tu, ntah camner buley tercloseup gila-gila plak. Sengal nya camera =))

    ezzati berkata...

    gud luckkk :)

    Jard The Great berkata...

    tatau la kenapa.. tp semangat nk join contest2 neh smakin merudum bila nk akhir tahun.... huhuhuhhuhu

    Dak Wan berkata...

    ezzati - Tqs dear :D

    Dak Wan berkata...

    Jard The Great - Bz erk :-o Bese arr, tapi simple jewr kan ni?

    Melz berkata...

    teringin nak join..tapi gambar takde huahua

    Dak Wan berkata...

    Melz - hentam jewr beb :))

    Ieda the Rainbow Princess berkata...

    Salam..Waahhhh..bestnye..Nk joinnnnn!
    Hihi..

    Dak Wan berkata...

    Ieda the Rainbow Princess - Join jewr ah :)) Mesti boleh menang nya ah.

    Mr ProPiTo berkata...

    wah, sape gerangan pemuda tu... korang nak no dia?
    017-9992288.. korang dail la... aku tak pasti sape yang angkat.huhu

    Dak Wan berkata...

    Mr ProPiTo - Oit? Tepon no ko eh? Wakakaka =))

    Tukang beca tengah kenen, Sudah baca tolong komen! Tqs
    Awak follow RSS disini | Awak follow twitter disini
    Sayang Ckit
    Muahh!

    :)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

    Sila taip kod diatas untuk smiley!
    Contoh: Untuk icon Senyum Sila taip :)

    Catat Ulasan

     

    Blog Tips,Trick & Contest

    Label

    Blogging (22) Stories (21) 1 Malaysia (16) Contest (12) Rainbow Story (12) Story (12) Tips (11) Family (10) Gath (6) Teknik (6) Dem (5) Emotion (5) Feeling (5) Web (5) Car (4) Cinta (4) Love (4) Birthday (3) Islam (3) KCar (3) LMST (3) Myspace (3) PROTON (3) PROTON SAGA (3) SIC (3) Terjah (3) kancil (3) Awards (2) Bagus (2) Jodoh (2) L5 (2) Mira (2) Tag (2) Tools (2) Bidor (1) Cameron (1) Conversion (1) Dato Sagor (1) Facebook (1) Fadzilah Kamsah (1) Kawen (1) Makan (1) Maulidur (1) Meyo (1) Muhammad (1) Nash Ahmad (1) Nuffnang (1) Perak (1) Perodua (1) Politics (1) Politik (1) Racing (1) Rank (1) Ranking (1) Rasul (1) River (1) SAGA (1) SKPZ (1) Sambutan (1) Scenery (1) Sepang (1) Sticky (1) Sunset (1) Technocrati (1) Tmnet (1) Track (1) Uncle (1) VIP (1) Web Page Ranking (1) banner (1)

    Powered by  Sue-Sygckit.blogspot.com

    back to top