2 in 1 post : Gabungan Contest dan Tag!


Buat pertama kalinya Natasha-E1 ingin menganjurkan contest. Tajuk Contest ni:

Sejauh manakah SIDIA menyintai diriku?

Ha pelik erk??mana nak tahu sejauh mana cinta sidia pada korang kan??

Syarat2 penyertaan:
  • Suruh sidia tulis pada sehelai kertas kemudian korang scan dan masukkan kat contest korang.( keutamaan)
  • Jika berjauhan ada kelonggarannya.... suruh sidia email kat korang dan korang masukkan email tuh kat dalam contest korang.(alah nikan zaman email....)
  • Korang haruslah menjadi follower blog Natasha-E1
  • Hasil luahan haruslah original( jgn tipu yer dgn menulis sendiri)
  • Korang kena letakkan luahan perasaan sidia & juga sekeping gambar sidia yang sedang melakukan aksi paling romantik untuk korang (contohnya: suap makan ker, dukung korang ker)
  • Letakkan banner dan link contest Sejauh manakah SIDIA menyintai diriku pada entry korang
  • Cuma terdapat satu pemenang sahaja(pemenang utama)
  • satu hadiah saguhati bagi luahan yang menyentuh sanubari keperempuanan Natasha
  • Contest ini bermula dari 25hb 2010 Januari dan tamat pada 14 Feb 2010 ( tepat jam 11.59pm)
  • Semua keputusan adalah muktamad
  • Keputusan akan dinilai oleh 3 orang juri
  • Selepas membuat entry tersebut sila tinggalkan URL entry kat comment
  • SILA BUAT STICKY MOOD SELAMA 48jam dari waktu entry di postkan.
  • Segala Kepurusan akan diumumkan pada 16hb febuari 2010
** Ada perubahan sikit..ada komen dari bakal peserta yang kata" alah kak tash x ada scan mcm mana?"
okok faham dgn kesukaran tuh maka tash bagi kelonggaran dgn membenarkan u all salin balik apa yg SIDIA luahkan kat u all.......tapi kn jujur yer.......so tye dia sejauh mana dia cintakan kamu dan taipkan semula dalam entry tuh....tapi bagi yg ada scan tuh elok scan tau.... mana tau keikhlasan luahan tu akan buat korg2 jadi pemenang!!



A= Aku
B= Budak
C= Cinta
D= Dengan
E= Engkau
F= Forever!

G= Gila
H= hati
I= ini
J= jangan
K= kau
L= langkaui
M= mampunya...

N= Nantikan
O= ombak
P= penangan
Q= qaseh
R= rintangi
S= semuanya!

T= Tentu kamu
U= umpama
V= V.I.P
W= walaupun
X= xperience ku
Y= yang
Z= Zero!

Nak tag lagi 30 orang? Hehehe Saper nak buat meh ah ambek buat.

p/s: Kalau buat tag ni, bagitau kat komen ye? Nanti teman akan link kan kat sini, ok?

Related Posts with Thumbnails

50 Xclusive Commentaries:

kenwooi berkata...

interesting tag =)

kenwooi.com

Ahmad Zulfadhli berkata...

tag yang romantik.. aha!~ :)

Putera Melaka,
Blog - http://www.puteramelaka.co.cc/
e-Store StormReaders - http://www.stormreaders.net/zulfadhli

iyllienaz berkata...

ohh..illi dah wat tag tu aritu..dtg la membaca..hehe

FarhanaDr berkata...

Wow.. Romantiknyeeeeee.. Sweet.. Heehee.. :)

Natasha berkata...

wahhh!!! tolong promote nampaknya......10Q...10Q wan.... cyg wan:*.....

ha korang jom ler join...setakay ni tak ada lagi yg join.... itu menunjukkan kurgnya promosi

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ berkata...

aku tetibe tak reti ngela~
maap la yer

¶A.K.I¶ berkata...

hye dak wan!! entry pon nak mix mcm air segera! ahahha....

old_trafford berkata...

aku x berapa faham sangat tag ni.

cj'alhafiz berkata...

nice!!!! :X

touyakaruma berkata...

sekali takda awek lak ... takleh join ..huhuhu

Faarihin berkata...

wahahaha.. tak pernah2 jumpa tag cam tu.. lain dari yang lain.. (^__^)

Jonathan berkata...

Lovely. I liked it. Plz do visit me and leave your comment on GooTAR Blog

seKut taWar berkata...

instant nyer...haha

chokio_nia berkata...

perrrgghhhh..gle kontes tu...haha..tape la..tanak masok la..malu nati kesah chenta org nmpk..awww..lol

laila berkata...

haha malas pikir
dah buat dah dulu ABC tu

Imran berkata...

;)

Jard The Great berkata...

ehehehe.. ku tiada pengalaman berchenta.. =p

.millalara. berkata...

erk.. kena bukak buku abc balik ni.. hehe ;p

shapikapikabon berkata...

aku tade boyfriend nak tules surat kat aku,wan.
klau tak aku dh masuk dah. ;)

hisham berkata...

bro..dpt smart tag x kalo kena tag...hahaha
~ape hadiah contest ni?

vidadarisakura berkata...

gudlak kalu ko ikut contest tu.hee

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

wewitttttttttttttttttttttttttt

lizz berkata...

huhuh. lame sungguh tak wat tag2 ni. romantis sungguh! ;)

Mr Superman berkata...

musim tag..hahah..sume kena..

mrdzy berkata...

Insyallah [D.i.D] nak buat contest ala-ala tag jugak.. just wait and see~ do join too~

Dak Wan® berkata...

kenwooi - Yup :))

Dak Wan® berkata...

Ahmad Zulfadhli - Romantik erk? Manader... ;))

Dak Wan® berkata...

iyllienaz - Dah baca gak u punya jawapan tag tu ;))

Dak Wan® berkata...

FarhanaDr - Tqs ye :))

Dak Wan® berkata...

Natasha - Meh la semua org join kan? :)

Dak Wan® berkata...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ - Takper :)

Dak Wan® berkata...

¶A.K.I¶ - Mix 2 in 1 jewr.... Hahaha =))

Dak Wan® berkata...

old_trafford - Huruf A-Z buat ayat, tu jewr. ;))

Dak Wan® berkata...

cj'alhafiz - Tqs :)

Dak Wan® berkata...

touyakaruma - Org tersayang arr.... family pon boleh gak :D

Dak Wan® berkata...

Faarihin - Lain erk? Hehehe :)

Dak Wan® berkata...

Jonathan - Tqs dude! :)

Dak Wan® berkata...

seKut taWar - Dunia dah moden! =))

Dak Wan® berkata...

chokio_nia - Orang nampak erk? Letak ah nama MR X :))

Dak Wan® berkata...

laila - Yup! Tag ni dah agak lama kan? :))

Dak Wan® berkata...

Imran :-o Huh?

Dak Wan® berkata...

Jard The Great - Tipu nya! :P

Dak Wan® berkata...

.millalara. - Rajin-rajin ar buka buku ABC erk? :P

Dak Wan® berkata...

shapikapikabon - Suh je sesaper tulis :)) Bukan nya dorang taw pon kan?

Dak Wan® berkata...

hisham - Tak dapat ah :( Hadiahnya contest ni? Kena tanya pihak penganjur arr.... :)

Dak Wan® berkata...

vidadarisakura - Tqs ye :)

Dak Wan® berkata...

miss lolly a.k.a luvfareda - uiks? :P

Dak Wan® berkata...

lizz - tu ah kan? Tag yg sebelum ni dah jawap ke? ;))

Dak Wan® berkata...

Mr Superman - Ye la kot :P

Dak Wan® berkata...

mrdzy - Insyaallah! :D

Tukang beca tengah kenen, Sudah baca tolong komen! Tqs
Awak follow RSS disini | Awak follow twitter disini
Sayang Ckit
Muahh!

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

Sila taip kod diatas untuk smiley!
Contoh: Untuk icon Senyum Sila taip :)

Catat Ulasan

 

Blog Tips,Trick & Contest

Label

Blogging (22) Stories (21) 1 Malaysia (16) Contest (12) Rainbow Story (12) Story (12) Tips (11) Family (10) Gath (6) Teknik (6) Dem (5) Emotion (5) Feeling (5) Web (5) Car (4) Cinta (4) Love (4) Birthday (3) Islam (3) KCar (3) LMST (3) Myspace (3) PROTON (3) PROTON SAGA (3) SIC (3) Terjah (3) kancil (3) Awards (2) Bagus (2) Jodoh (2) L5 (2) Mira (2) Tag (2) Tools (2) Bidor (1) Cameron (1) Conversion (1) Dato Sagor (1) Facebook (1) Fadzilah Kamsah (1) Kawen (1) Makan (1) Maulidur (1) Meyo (1) Muhammad (1) Nash Ahmad (1) Nuffnang (1) Perak (1) Perodua (1) Politics (1) Politik (1) Racing (1) Rank (1) Ranking (1) Rasul (1) River (1) SAGA (1) SKPZ (1) Sambutan (1) Scenery (1) Sepang (1) Sticky (1) Sunset (1) Technocrati (1) Tmnet (1) Track (1) Uncle (1) VIP (1) Web Page Ranking (1) banner (1)

Powered by  Sue-Sygckit.blogspot.com

back to top