Aksi Sexy Melampau di Hotspring

Hehehe… Musim cuti-cuti sekolah ni penuh dengan aktiviti-aktiviti riadah. Tak kurang juga yang kata “musim mengawan” So, teman pon jointlah dok buzy berjalan juga, kali ni ke Hotspring Sg.Kelah Hotel & Resort. Ini bersempena Gathering Hujung Tahun Kelab SIC teman. Event berlangsung pada hari Ahad lepas.

DSC00606

Aisey… Korang dok dendiam k? Teman nak gi jenjalan.

Sampai-sampai jewr teman ke sana, dak kecik ni tak nyempat lagi nak mandi. Siap eksyen plak tu. Nak pakai swimming trunk sendiri konon... Adeihlah…

meyo HSSK Aksi malu tapi mau!

Tak sempat nak makan-makan, sudahnya gilir-gilir jaga dak kecik ni mandi manda. Kalau tak, mau mati kebulur teman. Mana tak nya, sampai sudah takmo keluar pool. Yang bestnya, dak kecik ni siap tanya kenapa tangan dia kedut-kedut? Berendam sampai 3 jam non-stop mau tak kedut. Hahaha!

DSC00615

Resakse Air yang paling seksi pada abad nie!

Seronok? Memang seronok! Selain Kolam Air Sejuk, Sg Klah ni juga ada Kolam Air Panas dan Spa. Oh! Nak urut pon ada, nak rebus telur pon boleh!

Hot SpringPanas Wooomerebus Tolo!

Yang kolam paling kanan tu jgn wat pasal… 150°C weiii

So, kesimpulannya? Enjoy yob yong… Puas hati dan pulang dengan penuh gumbira! LalalalaPeace Sign

Ni plak ada satu kisah, kasih seorang nenek utk korang tengok rindu

Related Posts with Thumbnails

56 Xclusive Commentaries:

hisham berkata...

bro...kalo ltk teko aym leh masak tu...hehe..nk p bkelah bwh telo mntah je...tk cre bro..

Dak Wan berkata...

hisham - Telo kena beli kat sana ahh... sebijik 50 sen :)

Farhana berkata...

Nape hisham pggl bro ek? bukan sis ke??? ekekeke.. ;p

sg.kelah tu katne? mcm kat sungkai lak.. ade masak telur gak.. hehehe.. ;p

~ musim hujan pi hotspring mmg best..

Ms.osha berkata...

sala..thx ye sudi follow n singgah blog sy..
btw dah follow blik blog awk..
n cimb klik kat sini..;)

Noorlaila Mohamed Nor berkata...

ni ke anak bujang yg dimaksudkan?

kulop ludin berkata...

baru planning nak gi minggu depan.....
peh....
nak kena cari swimming trunk le gamaknyea....

Sharinginfoz berkata...

memang seronok dapat pi jalan2 ngan family kan....

dilot berkata...

rebus telur? berape minit la tu..hehe..

UglyPooh berkata...

sy tak penah pegi la sini..cam best je. bukan sungkai kan?

Rowena Chasez berkata...

comel2..
lme dah x g mandi2..
huhuu~
jeles..

HEMY berkata...

tough tu itu budakkk...ekekekekeke....

aku last gi kolam air panas kat melaka..malam2 buta

iyllienaz berkata...

hehe..sronok jalan2 ngan family time2 cuti skolah ni..bukan selalu kan..

Fatt Chin Choy berkata...

telo org boleh masak ker kalau berendam ek
dak wan cuba ler

Fahim 'n Alin berkata...

seksyi2 syekali..ehehe

singgah blog sye

QieFLy si Dolce berkata...

hahahah chomel sngt tue....hurm lama dah tak g kolam air panas nie....

hans berkata...

yups...manfaatkan cuti2 ni
huhu
best2

Dak Wan berkata...

Farhana;

- Sebab blog ni kan hubby n wife punya :P

- Kat London =))

- Yup, tapi tengoklah jadual cuaca ;)

Dak Wan berkata...

Ms.osha - Tqs sebab sudi nyinggah dan komen-komen kat sini gak :)

Dak Wan berkata...

Noorlaila Mohamed Nor - Ni bujang tak cukup umur ah :))

Dak Wan berkata...

kulop ludin - boss, seluar kecik pon ok wat ;))

Dak Wan berkata...

Sharinginfoz - Gi skali dgn club memang meriah ;;)

Dak Wan berkata...

dilot - Nak rebus penuh 3 minit jewr :)

Dak Wan berkata...

UglyPooh - Sungkai tu ada byk tempat. Ni yg ada Air Panas tu. Masuk RM 10/pax, Train RM 4/pax, Sauna/Jacuzzi (private) RM 75/125, Massage pon ada gak. :D

Dak Wan berkata...

Rowena Chasez - Lama gak teman dah tak berjalan ke Sg Klah nie. :)

Dak Wan berkata...

HEMY - Kat sini sampai kul 10pm jewr :)

Dak Wan berkata...

iyllienaz - a'ah sekali sekala ;)

Dak Wan berkata...

Fatt Chin Choy - Wa dah test tapi tak masak gah ah =)) Cakoz nye Afatt. :P

Dak Wan berkata...

Fahim 'n Alin - Shesi ke sheksa ah? :P

Dak Wan berkata...

QieFLy si Dolce - Meh, masuk baru RM10 jewr. Naik bas dari KL sampai bidor/sungkai tak sampai RM10 gak. :D

Dak Wan berkata...

hans - Tak cuti on boleh pegi gak kan? :)

h.a.n berkata...

rindu zaman kanak kanak

sharamli berkata...

c0mel dan seksi..ha3

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

auww!! sexy you!

Nine berkata...

wahh sronok sekali...

lama dah ku tak mandi kat kolam...

tengok pic nih rasa tingin lak nak mandi hehe..

zella berkata...

seronoknyer gi mandi manda... =)
have a nice weekend... =)

cik EPAL berkata...

memang sexyyy :D

Dak Wan berkata...

h.a.n - ;) boleh jewr jadik bebudak balik. Jom main pasir =))

Dak Wan berkata...

sharamli - Jangan sheksa dah ah :P

Dak Wan berkata...

[S]itie [B]Um [B]Um - :) Bese ah... tu blum tgk dia joget lagi =))

Dak Wan berkata...

Nine - sonok wooo :) Tingat zaman terjun lombong erk? ;))

Dak Wan berkata...

zella - Sonok, ada free time meh ah.. :))

Dak Wan berkata...

cik EPAL - Shhh... nnt kembang ibunya =))

seroja jingga berkata...

meriah lah hidup mcm ni..i wish i to have a kids one day! thnks bro..sebab slalu singgah blog gua..gua bukan tak nak datng sini..gua ni keje hotel..keje shift..tak tentu masa..only tengah mlm je gua dapt on9..nak on9 pulak..jiran bawah buat hal! hahhahahh
cheers

Boneka tak sakit berkata...

150 panas yer! HOWT mcm aku lak kan bro darkwan!
mcm bangkai lah nak tulis nama bro nie

bro darkwan
:))

ahh cute lah familly bro!
hey bersyukur tu! :)
thx selalu singgah blog aku.. dah lah aku sombonk! haha serius sgt sumbon yer aku weeee~

Dak Wan berkata...

Boneka tak sakit - Pesal nak bro plak? Gay apa :P

Dak Wan berkata...

seroja jingga - Kalau teman lah.... Teman mintak join jewr;)) Hahaha

░♥si lampu neon♥░ berkata...

ya Allah..seronoknye..kan best aku rasa seronok mcm tu..

Dak Wan berkata...

░♥si lampu neon♥░ - Tang tak seronoknya, bila bb mengaruk takmo kluar kolam :) Anyway, life is meant to be enjoyed, so cheers up k?! :D

.millalara. berkata...

kalau dtg sini,, kompem men lumur2 lumut kat badan.. kekonon nak mulus2kan kulitlah kan.. huuu~

~0~ berkata...

sonok...gi mandi manda..huhu

Dak Wan berkata...

.millalara. - Nak massage n jacuzzi pon ada :))

Dak Wan berkata...

~0~ - Mmg besh beb! ;))

sweet.ants berkata...

wah...tingat masa pegi bukit gambang waterpark yg baru bukak kat kuantan..sonok!

Dak Wan berkata...

sweet.ants - Adei... Lama doh teman tak gi Gambang tu. :( Bakal pergi jugak nanti :)

suri berkata...

tu anak wan ke?? comel sangat..hu..teringat pulak kat melaka..belakang umah suri ada pantai..mengadap laut samudera, indonisia..

Dak Wan® berkata...

suri - Yup! Anak teman :D Melaka kat mana eh? Area Klebang ke? :-/ Memang best kan kalau ada vacation home camtu? :D

Tukang beca tengah kenen, Sudah baca tolong komen! Tqs
Awak follow RSS disini | Awak follow twitter disini
Sayang Ckit
Muahh!

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

Sila taip kod diatas untuk smiley!
Contoh: Untuk icon Senyum Sila taip :)

Catat Ulasan

 

Blog Tips,Trick & Contest

Label

Blogging (22) Stories (21) 1 Malaysia (16) Contest (12) Rainbow Story (12) Story (12) Tips (11) Family (10) Gath (6) Teknik (6) Dem (5) Emotion (5) Feeling (5) Web (5) Car (4) Cinta (4) Love (4) Birthday (3) Islam (3) KCar (3) LMST (3) Myspace (3) PROTON (3) PROTON SAGA (3) SIC (3) Terjah (3) kancil (3) Awards (2) Bagus (2) Jodoh (2) L5 (2) Mira (2) Tag (2) Tools (2) Bidor (1) Cameron (1) Conversion (1) Dato Sagor (1) Facebook (1) Fadzilah Kamsah (1) Kawen (1) Makan (1) Maulidur (1) Meyo (1) Muhammad (1) Nash Ahmad (1) Nuffnang (1) Perak (1) Perodua (1) Politics (1) Politik (1) Racing (1) Rank (1) Ranking (1) Rasul (1) River (1) SAGA (1) SKPZ (1) Sambutan (1) Scenery (1) Sepang (1) Sticky (1) Sunset (1) Technocrati (1) Tmnet (1) Track (1) Uncle (1) VIP (1) Web Page Ranking (1) banner (1)

Powered by  Sue-Sygckit.blogspot.com

back to top